Tuinontwerp

De tuin is hét aanzicht van jouw woning. Daar wil je toch trots op kunnen zijn? De tuinontwerpen van Arjan Tax zorgen ervoor dat jouw huis écht thuis wordt. Laat daarom je tuin ontwerpen door tuinontwerper Arjan Tax.

Tuinontwerpen met de juiste planten en bloemen

Het ontwerpen van een tuin begint bij het kiezen van de juiste beplanting, die volledig in lijn ligt met jouw persoonlijk stijl, smaak en visie. Om dat gevoel te creëren maken de ontwerpen van Arjan Tax gebruik van kleurrijke bloemen, geurige planten en aantrekkelijke structuren. Soms is een zoete walm van een geurige plant of struik al genoeg om je het thuisgevoel te geven waar je naar op zoekt bent.

Ook onderhoud speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen van tuinen en buitenplaatsen. Zo zijn veel mensen bijvoorbeeld gewend om de tuin vóór te winter terug te snoeien, maar ook in de winter kun jij genieten van de tuin. Met behulp van de tuinarchitectuur van Arjan Tax bepaal je zelf waar jouw tuin wel of niet aan moet voldoen.

Maatwerk tuinontwerpen inclusief tuinmeubelen

De tuinontwerpen maken gebruik van maatwerk. Dat betekent dat niet één ontwerp hetzelfde is én dat de tuin volledig aangepast is aan de wensen van de klant. Naast bloemen en planten voorziet Arjan Tax jouw tuin van tuinmeubelen. Op maat gemaakt en volledig aangepast aan het persoonlijke karakter van de tuin. Een tuin is immers niet alleen om naar te kijken. Er moet toch ook geleefd worden?

Arjan Tax is specialist in het ontwerpen van creatieve tuinen, monumentale buitenplaatsen en maatwerk tuinmeubelen. De architectuur is niet te vergelijken met doorsnee tuinarchitectuur. Ook benieuwd wat een maatwerk tuinontwerp voor jouw woning of landgoed betekent? Neem dan contact op met Arjan Tax.