Spirituele tuinen

Spirituele tuinen

Wat begon met een passie voor buiten, groeide uit tot de droombaan van een tuinontwerper. Arjan bedenkt, visualiseert en ontwikkelt tuinontwerpen en -architectuur met een stijl die je nergens anders zult vinden. Wat een ontwerp van Arjan bijzonder maakt, is dat hij ook kijkt wat hij energetisch voor je en je tuin kan betekenen; een zogeheten spirituele tuin. Op basis van jouw persoonlijke voorkeur en wensen ben je verzekerd van een ontwerp dat aan alle eisen voldoet.

Van rijtjeshuis of vrijstaande woning tot landhuis of kasteel: ieder onderkomen is anders en elke tuin is uniek. De architectuur van Arjan zorgt ervoor dat jouw tuin letterlijk en figuurlijk aansluit bij jouw woning. Er wordt aan elk aspect gedacht. Met zijn kennis van planten en hun geschiedenis is Arjan een perfecte match voor het ontwerpen van tuinen of restauraties met monumentale waarde. Arjan gaat verder dan de meeste tuinontwerpers en duikt samen met jou de diepte in. Alles om een uniek tuinontwerp neer te zetten waar jarenlang van genoten kan worden.

Een exclusief ontwerp van Arjan wordt professioneel samengesteld en volledig afgestemd op jou als klant. Hierbij wordt gekeken naar de beschikbare ruimte, de specifieke wensen en de materialen of merken die gebruikt gaan worden. Al met al ben je verzekerd van een ongeëvenaarde buitenplaats waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Door een bepaalde vorm van tuinarchitectuur, in combinatie met het gebruik van passende planten en edelstenen, kan Arjan ervoor zorgen dat jouw leefomgeving een heerlijke plek van rust wordt en een fijne energie hangt. Arjan maakt hierbij contact met de plek en voelt in wat nodig is en mag ontstaan. Met hulp van heilige geometrie wordt de tuin energetisch uitgebalanceerd en ondersteund om een bijzondere energie neer te zetten. Zo wordt een spirituele tuin gecreëerd en ontstaat er een magische plek. Hiermee onderscheidt Arjan zich van andere ontwerpers want de tuin is letterlijk te voelen als een fijne ruimte. Het wordt een tuin om in te ontspannen en op te laden.

Om een indruk te krijgen van de stijl van Arjan, check out de sfeerimpressie.

Op het gebied van tuinarchitectuur is Arjan Tax dus een echte kunstenaar; kunstzinnig, dromerig en hij doet het net even anders dan de rest. Wil je ook een tuin(ontwerp) dat compleet verschilt van de massa? Neem dan telefonisch contact op via +31 6 22308805 of per mail via info@arjantax.nl. Let op: een antwoord op je mail kan in de spam belanden.