Tuinarchitectuur met oog voor spiritualiteit

Persoonlijk ontwerp door tuinarchitect met oog voor spiritualiteit

Een tuinontwerp maken vraagt om een behoorlijke dosis kennis en ervaring, maar ook om een creatieve en persoonlijke aanpak. Jouw (nieuwe) tuin is er namelijk om van te dromen. Arjan Tax tovert dat dromerige gevoel om tot een concreet ontwerp, waarin diverse elementen samenkomen tot een uniek en persoonlijk geheel.

Spiritualiteit belichamen door onder andere yoga en meditatie wordt steeds meer onderdeel van het dagelijkse leven van mensen. En wat is er nu fijner dan een spirituele tuin om heerlijk tot jezelf te komen? Al vanaf jonge leeftijd is Arjan bewust van wat de omgeving met je kan doen en hoe je de sfeer in een tuin kan creëren. Een spirituele tuin zoals hij het is gaan noemen; tuinen die volledig in balans zijn met de omgeving.

Spirituele tuinen

Door een bepaalde vorm van tuinarchitectuur, in combinatie met het gebruik van passende planten en edelstenen, kan Arjan ervoor zorgen dat jouw leefomgeving een heerlijke plek van rust wordt en een fijne energie hangt. Arjan maakt hierbij contact met de plek en voelt in wat nodig is en mag ontstaan. Met hulp van heilige geometrie wordt de tuin energetisch uitgebalanceerd en ondersteund om een bijzondere energie neer te zetten. Zo wordt een spirituele tuin gecreëerd en ontstaat er een magische plek. Hiermee onderscheidt Arjan zich van andere ontwerpers want de tuin is letterlijk te voelen als een fijne ruimte. Het wordt een tuin om in te ontspannen en op te laden.

Om een indruk te krijgen van de stijl van Arjan, check out de sfeerimpressie.

Op het gebied van tuinarchitectuur is Arjan Tax dus een echte kunstenaar; kunstzinnig, dromerig en hij doet het net even anders dan de rest. Wil je ook een tuin(ontwerp) dat compleet verschilt van de massa? Neem dan telefonisch contact op via +31 6 22308805 of per mail via info@arjantax.nl. Let op: een antwoord op je mail kan in de spam belanden.