Tuinarchitectuur

Een compleet nieuwe tuin of tuinrenovatie? Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Maar zou je het niet beter aan een professional kunnen overlaten? Met een ontwerp van Arjan Tax ben je verzekerd van een droomtuin.

Persoonlijk ontwerp door tuinontwerper

Een tuinontwerp maken vraagt om een behoorlijke dosis kennis en ervaring, maar ook om een creatieve en persoonlijke aanpak. Jouw (nieuwe) tuin is er namelijk een om van te dromen. Arjan Tax tovert dat dromerige gevoel om tot een concreet ontwerp, waarin diverse elementen samenkomen tot een uniek en persoonlijk geheel.

Waarom kiezen voor tuinarchitectuur?

Om een droomtuin te realiseren zijn er een hoop zaken om rekening mee te houden. Niet elke plant of bloem gaat goed samen met een bepaald bouwwerk of type buitenlamp. En dan is het nog de vraag of dat mooie tuinontwerp na twee jaar ook mooi blijft. De expertise en ervaring van Arjan Tax biedt zekerheid bij het ontwerpen en uitvoeren van een tuin.

Ontwerper Arjan Tax bundelt alles wat jij mooi vindt en brengt dit samen tot een realistisch ontwerp. Diverse elementen worden op elkaar afgestemd om zo het wow-gevoel te creëren. Ook kun je rekenen op een tuin waar je nog jarenlang van kunt genieten. Een duurzame investering waar je nog jarenlang de vruchten van zult plukken.

Geïnteresseerd in een tuinontwerp door Arjan Tax? Neem dan telefonisch contact op via 06-223 088 05 of per mail info@arjantax.nl