Reiniging van woon/werkomgeving

Energetische woon of werkomgeving

We staan er meestal niet zo snel bij stil, de plek waar je woont is een plek met al miljoenen jaren geschiedenis, en in die tijd kan er dan ook van alles gebeurd zijn. zoals oorlogen, leed en verdriet. In het energieveld blijft deze energie aanwezig totdat deze geneutraliseerd is. Deze energievelden noemen we ook wel morfische velden. Een morfisch veld kan een invloed hebben op jou of jouw bedrijf. Misschien is het je wel eens opgevallen, een winkel of horecazaak zit er maar een paar jaar en moet daarna de deuren sluiten omdat het maar niet wil lopen. De kans bestaat dat er verstoringen aanwezig zijn in de morfische velden. Door de gebeurtenissen die daar plaatsvonden kunnen mensen onbewust geen goed gevoel hebben bij dit bedrijf waardoor dit bedrijf minder goed of slecht loopt. 

Maar ook bij jouw woonplek kan dit het geval zijn, misschien herken je het wel een huis waar al vele relaties uit elkaar zijn gegaan. mensen die op een of andere manier kampen met soortgelijke problemen als de vorige bewoners, denk hierbij aan financiële tekorten, psygische klachten, familieruzies, stress, enz.. 

 

Wat kan je hier aan doen?

Salie branden of een wierookje kan bijdragen aan wat rust in huis, maar je kan hierdoor niet de morfische velden opschonen, Arjan is van jongs af aan al bewust dat hij kan werken met de energieën en heeft het door zijn nieuwsgierigheid als kind in de loop van zijn leven volledig eigen gemaakt. waardoor hij feilloos de energie weet te neutraliseren. Arjan neemt je mee tijdens dit proces en vertelt wat er uit de morfische velden omhoog komt en neutraliseert deze ter plekke, Hierdoor zal uw woning of bedrijf fijn aanvoelt en meer balans uitstraalt U kunt werkelijk beginnen aan een schone lei, zodat er een nieuwe wind kan gaan waaien.

 

Wat kan ik u bieden?

Ik kan u de volgende diensten bieden:

  • Huis/ruimte reinigen van zware en minder zware energieën en entiteiten.
  • Een fijne energie neerzetten door kristallen te plaatsen op bepaalde plekken.
  • Positieve krachtplekken creëren
  • Persoonlijke reading die van belang kunnen zijn in het moment
  • Wateraders opsporen en neutraliseren

Voor het maken van een afspraak of eventuele vragen, kunt u contact opnemen via +31 6 22308805 of info@arjantax.nl. Let op: een antwoord op je mail kan in de spam belanden.

Referentie David 
Arjan Tax; Een man die zijn Visie om deze Wereld een mooiere plek te maken ge-Heel waar maakt en in staat blijkt te zijn om reeds schoongemaakte plekken, huizen en mensen nòg schoner te maken. Hou het simpel, straalt van hem af en transformeert daarmee alle mysterieuze magie ter plekke om plaats te kunnen maken voor pure magie. Wat mij betreft mag zijn titel ‘creator of magical places’ gerust met een Hoofdletter geschreven worden. Grote dank voor het schone werk dat je bij ons in huis, persoon en tuin hebt willen doen.