Reiniging van woon/werkomgeving

Energetische woonomgeving

Een huis of tuin kan je nog zo mooi inrichten, als de sfeer niet fijn is, zal je plek niet die prettige sfeer uitstralen. Het is ook mogelijk dat een bepaalde ruimte zwaar en onprettig voelt, als het ware stagneert in de sfeer. Door oude/zware energieën op te ruimen en om te zetten, zal de sfeer bij jouw thuis helemaal in balans komen. Het zal veranderen in een plek die rust en sfeer uitstraalt, waar je volledig tot rust kan komen, waar je thuis kan komen. Door goed in te voelen wat een plek nodig heeft, zal Arjan een liefdevolle energie neerzetten die sereniteit uitstraalt.

Energetische werkomgeving

Een nieuwe of bestaande locatie bevat meestal een hoop oude energie van het vorige bedrijf of hetgeen wat het vroeger is geweest. Dit kan ten nadele vallen voor uw bedrijf en door het energetisch opruimen van alle oude energie kan er heerlijke energie worden neergezet. Hierdoor zal uw bedrijf fijn aanvoelen en meer balans uitstralen zodat collega’s graag naar hun werk komen en goed hun werk kunnen doen. U kunt werkelijk beginnen aan een schone lei, zodat er een nieuwe wind kan gaan waaien voor u, uw medewerkers, uw collega’s en uw klanten/bezoekers.

Wat kan ik u bieden?

Ik kan u de volgende diensten bieden:

  • Huis/ruimte reinigen van zware en minder zware energieën en entiteiten.
  • Een fijne energie neerzetten door kristallen te plaatsen op bepaalde plekken.
  • Positieve krachtplekken creëren
  • Persoonlijke reading die van belang kunnen zijn in het moment
  • Wateraders opsporen en neutraliseren

Voor het maken van een afspraak of eventuele vragen, kunt u contact opnemen via +31 6 22308805 of info@arjantax.nl. Let op: een antwoord op je mail kan in de spam belanden.

Referentie David 
Arjan Tax; Een man die zijn Visie om deze Wereld een mooiere plek te maken ge-Heel waar maakt en in staat blijkt te zijn om reeds schoongemaakte plekken, huizen en mensen nòg schoner te maken. Hou het simpel, straalt van hem af en transformeert daarmee alle mysterieuze magie ter plekke om plaats te kunnen maken voor pure magie. Wat mij betreft mag zijn titel ‘creator of magical places’ gerust met een Hoofdletter geschreven worden. Grote dank voor het schone werk dat je bij ons in huis, persoon en tuin hebt willen doen.