Healing

Het is mogelijk om een healing te boeken. Tijdens deze sessie neemt Arjan je mee op reis naar innerlijke stilte om daar samen met jou energetisch werk te mogen doen om zo blokkades die pijn, ziekte of geestelijke klachten veroorzaken, te mogen helen. Dit gehele proces verloopt intuïtief voor Arjan en hij volgt hierbij zijn gevoel in samenwerking met zijn gidsen. Vanuit zijn kern, voelt Arjan waar blokkades zitten in het lichaam en zet deze energie om naar het licht, wat leidt tot heling. Deze blokkades zijn vaak gekoppeld aan heftige emoties en/of ervaringen die in het leven zijn opgelopen. Ingevingen die tijdens de behandeling naar boven komen, zijn op dat moment van toepassing en worden door Arjan doorgegeven en besproken. Tijdens deze gesprekken komen mensen over het algemeen tot inzichten waar ze voorheen onbewust van waren. Dit kan gaan om bepaalde levensovertuigingen of bepaalde gedragspatronen e.d.

De krachtcirkel speelt hierbij speelt een unieke rol en ondersteunt het gehele proces van helen. In de buurt van de krachtcirkel ervaren mensen hele verschillende dingen, zoals complete rust of heftige emoties. Wat er ook gebeurt tijdens een sessie, alle gevoelens en emoties mogen er zijn en brengen je een stap dichterbij heling.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur deze investering in je zelf bedraagt 144 euro per sessie. Mocht u behandeling willen boeken, kunt u contact opnemen via +31 6 22308805 of info@arjantax.nl. Let op: een antwoord op je mail kan in de spam belanden.

 

Referentie van Kristel van Dijk:

‘Want opeens sta je weer voor me en ook al droom ik dit misschien. Er is niets mooier ter wereld, dan om jou weer te zien’ – Stef Bos 

Opeens zit je naast me. Hoe je eruit ziet, kan ik niet beschrijven. Maar ik voel je energie, ik praat met je, ik voel warmte en veiligheid. En je gaat ook weer, maar het is goed.  

Waar een medium boodschappen doorkrijgt van een overleden persoon en deze doorgeeft aan je, neemt Arjan je mee op een bijzondere reis. Om het zelf te ervaren. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar wel wat ik wilde: een seintje van mijn papa, die 18 jaar geleden is overleden. Ik heb altijd al wel gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, maar het zo bewust ervaren had ik nog niet. Totdat ik Arjan aan de telefoon had om een afspraak te maken en ik een niet te beschrijven energie voelde en Arjan op dat moment zei: ‘wow, ik krijg iets binnen’. De verbinding was gelegd en ik werd alleen maar nieuwsgieriger naar de sessie.

Arjan legt begrijpelijk uit hoe hij het ziet, stelt je op je gemak en laat ratio en emotie naast elkaar bestaan. Dat maakt zijn zienswijze op het leven realistisch en geloofwaardig. En natuurlijk Arjan zijn sleutelwoord: genieten! Dat heb ik gedaan, alhoewel ik het ook spannend en zelfs een beetje vreemd vond. Maar ik heb het zelf ervaren, dus het was er echt. Arjan neemt je mee op reis, in de diepere lagen van jezelf. Al snel was er verbinding met mijn vader en dus zat ik daar na 18 jaar met hem op de bank. Ik voelde zijn energie zelf. Puur en niet via boodschappen van een ander persoon. Dat maakte het bijzonder. Daarnaast ging ik door allerlei emoties en hief Arjan veel pijn in mijn hart- en longstreek op. Oud zeer en verdriet, waar ik de laatste paar weken lichamelijke klachten van had ervaren. Maar dat wist Arjan op dat moment niet. Ruim een uur was ik op reis, nuchter en nieuwsgierig. Voor mij leek het 20 minuten. Na de sessie voelde het alsof de steen van mijn borst af was en tot op heden vallen er nog steeds dingen op z’n plek. Zaken die ondanks het grote verlies, het leven mooi en speciaal maken. Een leven om van te genieten. Bedankt Arjan!