Krachtcirkel

Wat is een krachtcirkel?

Een krachtcirkel is een energetische poort naar verschillende dimensies, wat een behoorlijke transformatie met zich mee brengt. De krachtcirkel zendt een energie uit waardoor je een proces van innerlijke groei aangaat.Tijdens dit proces neemt Arjan je mee in je ontwikkeling. Na verloop je tijd zie je dat je omgeving met je mee verandert. Deze transformatie reikt verder dan je eigen achtertuin, je zult zien dat je straat, woonwijk, en zelfs dorp verandert. Maar waar het omgaat is, dat er een gevoel van volledig thuiskomen bij jezelf diep van binnen in jezelf wordt verankerd. Deze energie wordt gematerialiseerd naar de buitenwereld, naar je eigen leefomgeving in de vorm van een fijne, zachte en liefdevolle bedding van energie. Deze verankering creëert een dieper gevoel van verbinding tussen hemel en aarde.

Mocht je besluiten een krachtcirkel neer te leggen, zul je ervaren dat je op alle gebieden van je leven, zowel op persoonlijk als werkniveau, wordt aangeraakt. Alles wat je niet langer dient, mag worden losgelaten. Deze cirkel ondersteunt vele mensen in het proces van heling. De werking hiervan is voor iedereen afgestemd op het pad van het individu. Je ontvangt wat je mag ontvangen, dit vraagt overgave en vertrouwen. Over het algemeen ervaren mensen een gevoel van dichter bij zichzelf komen, wat helderheid en inzichten oplevert. Een krachtcirkel is een aanwinst voor iedere plek die als intentie heling en verbinding willen dienen, zoals een wellness-complex, een retraite centrum of een burn-out herstel locatie. Maar ook voor bedrijven die mee willen groeien naar het nieuwe ondernemen in het gedachtegoed van de Nieuwe wereld. En tot slotte ook voor particulieren die een hele fijne, bijzondere leefomgeving willen creëren.

Doordat Arjan vanaf zijn kinderjaren hiermee bezig is, weet hij hoe hij alle energielagen kan verankeren. Hij is letterlijk hiervoor geboren. Het gehele proces duurt een maanfase (ongeveer een maand). Zo wordt samengewerkt met het tempo en ritme van de natuur. In de krachtcirkel worden meerdere lagen van bewustzijn aangebracht. Elke laag gaat inzichten met zich mee brengen, doordat de lagen hetgeen aanraken wat er aangeraakt mag worden voor voor persoonlijke groei. Daarnaast wordt de cirkel met meerdere locaties op de wereld verbonden en verankerd. Zo wordt de krachtcirkel een onderdeel van het grid van krachtcirkels rondom de wereld.

in deze video zie je het proces van de aanleg van een krachtcirkel. ga er rustig voor zitten en voel wat het met jou doet.

Voel jij dat er een krachtcirkel gecreëerd mag worden? Neem dan contact met mij via 06-22308805 of stuur een mailtje naar info@arjantax.nl.

In deze video hoor je over bijzonder ervaringen die verteld worden door Natascha Dolder waarvoor Arjan een Krachtcirkel heeft gecreëerd.

Krachtcirkel Rijsbergen bezoeken

Ten zuiden van Breda in het buitengebied van het dorp Rijsbergen ligt een krachtcirkel, een krachtplek waar twee leilijnen elkaar kruisen. Vroeger gebruikten de oude heidense gelovigen krachtplekken zoals deze om samen te komen. Hier werd dan vaak een eik geplant, waar rituelen en jaarfeesten werden gehouden. Later toen het katholieke geloof hier kwam, werden op deze heilige plekken kerken gebouwd, waar dan het altaar op de kruising van leilijnen kwam te staan.

Bij de aanleg van de krachtcirkel is rekening gehouden met de windrichtingen zoals de natuurvolken dat deden.

Midden in de krachtcirkel, op de kruising van de leilijnen, ligt één van de dertien stenen. Deze stenen symboliseren de dertien manen van het jaar.

Dertien is van uit de oudheid dan ook een heilig getal in plaats van een ongeluks getal dit kan je in verschillende geloven’ vanuit de oudheid terug vinden. De overige twaalf vormen de rand van de cirkel en staan symbool voor de twaalf maanden van het jaar.

De krachtcirkel is een krachtplek waar een hele zachte, maar krachtige energie hangt, die heerlijk is om in te verblijven. Daarnaast kan de krachtcirkel ook helend werken.

Door op deze krachtplek te verblijven, kun je door inzichten ook compleet bij je zelf komen.

Het is de droom van Arjan om heel veel van dit soort plekken over de wereld te gaan creëren en verspreiden met als doel om mensen weer terug bij zich zelf te brengen en daarmee de wereld beetje bij beetje te transformeren tot een liefdevol geheel.

Daarom gaat er een groot gedeelte van de inkomsten die Arjan als creator of magical places genereert, naar het realiseren van dit soort plekken. Zodat de aarde met elke krachtcirkel een stukje mooier wordt.

Bezoek van de krachtcirkel

Elke vrijdag is de krachtcirkel geopend omvat 10.00 tot.17.00 te bezoeken. Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt, de cirkel is vrij te bezoeken.

Daarnaast worden er extra open dagen georganiseerd, voor meer info over deze dagen volg ons op Facebook of instagram. of schrijf je in voor de nieuwsbrief Op deze dagen is Arjan ook aanwezig, om eventuele vragen te beantwoorden.

Adres
Oekelseheidestraat 5
4891PH Rijsbergen