Wateraders & Huilbaby

Wat zijn wateraders?

Wateraders zijn ondergrondse stromingen van grondwater die ontstaan door wrijvingen tussen water en zand/steen. Zo ontstaat er een energieveld ontstaan die als negatief kan worden ervaren. Merkbare effecten hiervan zijn onder andere dat de gevoelstemperatuur kouder is dan omgevingstemperatuur, je kan een tocht ervaren ondanks dat dit fysiek niet mogelijk is in de ruimte/locatie, als je op een waterader slaapt, kunnen er verschillende lichamelijke klachten zich voordoen, als je werkt op een waterader, ben je sneller uitgeput dan op andere plekken. Ook kunnen in oudere huizen scheuren ontstaan op plekken waar een waterader loopt.

Wat zijn leylijnen?

Leylijnen zijn lijnen van positieve energie. Vroeger werden kerken gebouwd op locaties waar leylijnen elkaar kruisten. Napoleon maakte gebruik van leylijnen in Nederland door het leger hierover te verplaatsen. De soldaten ervaarden meer energie waardoor ze langere afstanden konden afleggen. Deze wegen zijn de wegen die we nu kennen als lange rechte rijkswegen.

Wichelroede lopen

Door gebruik te maken van wichelroedes kunnen de wateraders worden opgespoord, en vervolgens worden ze geneutraliseerd. Al op 12 jarige leeftijd gebruikte Arjan al zijn wichelroede om wateraders op te sporen. En vanaf zijn 16de ging hij ook bij de mensen thuis langs om wateraders te neutraliseren. Zo heeft hij na als die jaren al een hoop onderzoek gedaan. Zo kwam hij erachter dat onverklaarbare klachten die mede door de aardstraling ontstaan, makkelijk opgelost konden worden. Onder deze klachten heeft hij de volgende symptomen voorbij zien komen zoals hoofdpijn, slecht of onrustig slapen, hart klachten, slijmbeursontsteking, huilbaby’s, lang bedplassen bij kinderen en problemen met concentratie.

Mijn werkgebied is door heel Nederland en België.

Het effect van wateraders op huilbaby’s

Van oudsher werd er al rekening gehouden met wateraders op de plekken waar je leeft, woont, maar vooral slaapt. Het is algemeen bekend dat wanneer je op of in de buurt van een waterader leeft/slaapt, je kan kampen met klachten van hoofdpijn, oververmoeid, zeer slecht slapen e.d. Dit heeft te maken met de negatieve energie die van een waterader afkomt. Het fenomeen wateraders is na de Tweede Wereldoorlog langzaam maar zeker in de vergetelheid geraakt. Hierdoor is het mogelijk dat je de laatste decennia er weinig tot niks over hebt gehoord. Dit wil echter niet zeggen dat wateraders mogelijk aanwezig zijn in je leefomgeving, waaronder je slaapkamer of de slaapkamer van je baby. De term huilbaby wordt vaak geplakt op baby’s die (heel) veel huilen zonder dat er een oorzaak is vastgesteld. Ouders met een huilbaby zijn vaak ten einde raad en de situatie wordt slechter met de dag; baby raakt overspannen, ouders raken overspannen en belanden in een vicieuze cirkel.

Gezien mijn ervaring met huilbaby’s is de kans groot dat een huilbaby op een waterader slaapt. Door de energie van de waterader te neutraliseren zijn vaak de klachten van de huilbaby opgelost en zal het kind (en beide ouders) weer heerlijk slapen.

Dienst verlening 
Ik vraag 333 euro voor de dienst die ik verleen. Hier zit het volgende bij in:
– het opsporen en neutraliseren van de wateraders
– het nakijken van andere energieen die zich aandienen
– zelfgemaakte ster ter ondersteuning van het neutraliseren van wateraders en om een fijne energie neer te zetten in de woning
– twee uur van mijn tijd voor een gemiddelde woning (een rijtjeshuis, twee onder een kap woning of een vrijstaande woning onder de 500m2). Na twee uur reken ik 22 euro per kwartier er bovenop, maar dit komt zelden voor.Daarnaast reken ik 0,27 cent per gereden km van mijn woning naar jullie woning en terug. Mijn eigen reistijd betreft uurtarief reken ik niet door naar de klant.

Ik ben lid van Het Geboorte Event (klik hier), het platform voor bewuste geboortezorg. Bekijk hier mijn bedrijfspagina.

Neem nu contact op via tel +31 6 22308805 of info@arjantax.nl. Let op: een antwoord op je mail kan in de spam belanden.

 

 

 

Hieronder één ervaringen van een moeder met huilbaby:

Dit is het verhaal van Ashna;
Dit wil ik graag met jullie delen.
Zoals jullie weten heeft onze Amély een moeilijke start gehad. Alles bij elkaar zorgde dit voor slapeloze nachten. Amély heeft haar 1e levensjaar elke nacht meerdere keren gehuild. De eerste 4 maanden zelfs nachten lang urenlang. Ze heeft in haar 1e jaar max 3 keer doorgeslapen en dan was het hooguit 5 a 6 uurtjes. Voor de rest was het zo goed als elke 2 uur raak snachts. We zijn bij zo enorm veel professionals geweest, kinderartsen, osteopaten, ergotherapeuten, slaapcoaches noem het maar op. Maar niks hielp.
Na een wanhopige Facebook oproep kreeg ik van een lieve buurvrouw een tip die ik niet eerder had gehoord:
“Laat je woning checken op wellen (wateraders)”.
Ik had er nog nooit van gehoord en wist niet wat het was. Na een Google zoektocht heb ik Arjan Tax’ Creator of magical places gevonden. Helemaal van de andere kant van het land kwam hij bewapend met een wichelroede (ook nooit eerder van gehoord) en een koperen ster. Arjan Tax is 2 uur bezig geweest met zijn werk. 
Het is voor mij allemaal lastig te bevatten en Gabriël is al helemaal alles behalve spiritueel. Als ik het zelf niet had mee gemaakt had ik dit nooit maar dan ook nooit geloofd… MAAR
3 dagen nadat Arjan is geweest sliep Amély ineens door. Soms hoorden we haar maar ze viel na 1 minuut jengelen zelf weer in slaap. Dit is nu een maand geleden. Ik durf het niet te geloven, laat staan hardop te zeggen of te typen. Maar ik wil het graag doorgeven, want mogelijk help ik er weer een ander mee …
Ik ben de buurvrouw en Arjan heel erg dankbaar.

Hieronder vertel ik over één van mijn ervaringen van een moeder met huilbaby:

Hoe mooi kan het zijn, op 26 maart ben ikzelf vader geworden. En dan krijg je na enige tijd een mailtje van een moeder wiens huilbaby niet wil slapen in zijn bedje. Met de vraag of ik langs kan komen om te kijken voor wateraders. Wateraders zijn grondwaterstromen die door zandlagen een frequentie maken die vaak als onprettig worden ervaren. Ik kwam bij de mensen in huis, mevrouw en baby waren als enige thuis. Ik controleerde alle ruimtes in de slaapkamer van de ouders. Hier kwam ik erachter dat haar man met zijn hoofd op een waterader sliep. Dus ik vroeg: ‘Heeft u man toevallig last van hoofdpijn of soortgelijke klachten?’ Ze vertelde dat hij al verschillende jaren hoofdpijnklachten had en zelfs een MRI-scan was ondergaan. Hierop adviseerde ik haar het bed te verplaatsen en dan zullen deze klachten snel overgaan.

Vervolgens kwam ik op de kinderkamer, ze hadden het bedje op een kruising van wateraders neergezet. Wat mede het huilen van de baby verklaarde. De vier maanden dat hij bij de ouders op de kamer sliep, was het een rustig en makkelijk kind. Totdat hij naar zijn eigen kamer ging. Door de ruimtes energetisch te reinigen en door de energie van de wateraders te neutraliseren, waren de problemen verholpen. Binnen enkele dagen sliep hun kind heerlijk en de hoofdpijnklachten waren ook verdwenen.