Creator of magical places

De visie van Arjan is om de wereld mooier te maken door onder andere het creëren van magische plekken. Als creator of magical places is het zijn missie om de mens met zijn leef- en werkomgeving energetisch in balans te brengen. En plekken te ontwikkelen waar mensen zich één kunnen voelen met de natuur.

Krachtcirkels

De ambitie van Arjan is precies zoals hij zelf is: innovatief en grootschalig. Het is zijn droom om krachtcirkels over de wereld te verspreiden om de energie van deze plekken met elkaar te verbinden en te versterken om de aarde te transformeren naar een mooiere wereld. Dit wordt deels bekostigd door zijn werkzaamheden als creator of magical places. De eerste krachtcirkel van diverse soorten kristallen ligt in zijn eigen achtertuin. Wil je de krachtcirkel bezoeken, klik hier voor de openingstijden.

Opsporen en neutraliseren van wateraders (voor huilbabies)

Arjan neutraliseert de energie van wateraders en haalt zware energieën weg uit plekken en transformeert de plek naar een prettige leefomgeving. Je kan hierbij denken aan een ruimte op het werk, een kamer binnen je huis of zelfs een gedeelte van je tuin. Wie wil er zich nou niet helemaal thuis voelen op een plek waar je in alle rust tot jezelf kan komen? Klik hier voor meer informatie. Ik ben lid van Het Geboorte Event (klik hier), het platform voor bewuste geboortezorg. Bekijk hier mijn bedrijfspagina.

Reiniging van woon/werkomgeving

Arjan haalt zware energieën weg uit je woon- en/of werkomgeving en zet er een liefdevolle en krachtige energie neer middels verschillende tools. Klik hier voor meer informatie.

Healing

Arjan neemt je mee op reis naar je innerlijke stilte om samen met jou energetisch werk te mogen doen om blokkades die pijn, ziekte of geestelijke klachten veroorzaken, te mogen helen. Wil je meer weten over healing, kik dan hier voor meer informatie.

spirituele Tuinen

Arjan begon zijn loopbaan met tuinarchitectuur en had jaren lang een hoveniersbedrijf waarin hij spiritualiteit in de tuinen verwerkten. momenteel houdt hij zich nog steeds bezig met het ontwerpen van tuinen en het creëren van krachtplekken. Klik hier voor meer informatie.